Ruth van Mierlo Joyful

Over Ruth

Ruth is een enthousiaste bemoediger, inspirator en leraar.
Het is haar grote verlangen dat mensen Gods blijdschap leren kennen en tot hun bestemming komen.

Na haar studie commerciële economie werkte Ruth gedurende tien jaar op verschillende marketingfuncties in Nederland en Frankrijk. Ruth: ‘Jarenlang dacht ik: Is dit nu waarvoor ik leef? Heeft God niet een beter plan voor mij? Mijn cv zag er prachtig uit. Maar ik voelde me leeg en onvervuld. En altijd dat knagende stemmetje: “Doe ik het wel goed genoeg?”’

Burn-out
Toen Ruth getroffen werd door een burn-out, gooide ze het roer volledig om. Nadat zij en haar man Ben twee kinderen hadden gekregen, verhuisden ze als gezin naar de Verenigde Staten. Drie jaar lang volgden ze een theologische opleiding en deden ze praktijkervaring op.

Ruth ervoer grote persoonlijke doorbraken door Gods Woord beter te leren kennen en toe te passen op haar eigen situatie. Het ervaren van Gods liefde en genade gaf Ruth inspiratie alles door te willen geven wat zij zelf geleerd had.

De afgelopen tien jaar heeft Ruth diverse trainingen ontwikkeld, nieuwe trainers getraind en veel vrouwen geholpen om geestelijk te groeien en in hun bestemming te gaan wandelen.

Ruth van Mierlo Joyful

YiB
Sinds 2012 is Ruth gestart met YiB (Your Inner Blueprint) vanuit haar verlangen mensen toe te rusten en te helpen in hun bestemming te wandelen. Ruth heeft met haar team de training YiB ‘Know-Grow-Go’ ontwikkeld en traint nieuwe leiders om Yib te geven.
Zie Your Inner Blueprint

Joyful Life Network
Vanuit Joyful Life Network geeft Ruth verschillende trainingen zoals ‘Ontwikkel een Positieve Mindset’ en ‘Beliefs Training’. Nieuw gepland staat de ‘Joyful Life Leaders Intensive’, een training voor leiders en ondernemers die doorbraken willen zien in hun leven en organisatie.
De missie van Joyful Life Network is: Empowering you to live in your destiny with joy!

De Blije Podcast is gestart vanuit Ruth’s verlangen zoveel mogelijk mensen te bemoedigen met Gods liefde en blijdschap.

Ruth van Mierlo Joyful

Ontdek de kracht van blijdschap

Gods sprak heel helder tot Ruth over het schrijven van een boek over blijdschap. In april 2023 is haar boek Ontdek de kracht van blijdschap verschenen bij uitgeverij Gideon

Hierin neemt Ruth je op aanstekelijke wijze mee in haar ontdekkingsreis naar een leven vol vreugde. Ontdek de Kracht van Blijdschap is een echt doe-boek: Je krijgt praktische handvatten, oefeningen, bemoedigingen, mooie bijbelteksten en pakkende verhalen van mensen die midden in de moeilijkheden hebben leren kiezen voor blijdschap. De vreugde van de Heer werd hun kracht. En die kracht is ook beschikbaar voor jou! 

Wat anderen zeggen

Wybren van Keulen,

Voorganger Rafaël Amersfoort

Als ik Ruth zie binnenkomen in een ruimte voel ik hoop binnenkomen in mijn hart. Zij is echt iemand die hoop en vreugde van God draagt als een sieraad. Nog voordat ze iets doet of zegt is daar die hoop dat met God alles goed komt.
En dat je Hem kunt vertrouwen in alles. Wauw!!

Jennifer Bakker,

Directeur | AM Arts & Discipleship School

Ik ken Ruth als een vrouw die wilt gaan voor God en dat wat Hij voor haar heeft. Ik heb in haar een transformatie gezien waarin Gods vreugde veel meer zichtbaar is geworden in haar leven. Ruth neemt mensen mee in dat waar ze zelf doorheen is gegaan. Ze leeft uit wat ze spreekt en is eerlijk over haar vallen en opstaan hierin. Het blijft niet alleen bij theorie, maar ze geeft ook praktische handvaten hoe je het dagelijks in je eigen leven kan toepassen. Ik beveel haar van harte aan!

Hasti van Vliet,

Ondernemerscoach

Ruth van Mierlo is zo’n krachtige leraar. Zoveel kennis en zo doorleefd. Als je de kans krijgt om een poosje met haar op te trekken, bijvoorbeeld in een van haar programma’s, grijp hem dan! Je zult er positiever, krachtiger en wijzer uitkomen. Ruth is op missie, om Gods Joy in levens te helpen ontluiken. Ik trek nu twee jaar met haar op en ben getuige van de levens die zij aanraakt en wat een impact dat heeft.

Stichting Joyful Life Network

Ruth wordt ondersteund door bestuursleden Jennifer Bakker en Ellis Verburg. Stichting Joyful Life Network heeft als doel om leiders krachtig en met blijdschap toe te rusten voor de bestemming die God voor hen heeft.

Ruth over haar prachtige team: ‘Ellis en Jennifer, jullie zijn mijn super heroes! Als bestuur hebben we inmiddels zoveel met elkaar meegemaakt in de ontwikkeling van de trainingen voor Joyful Life en YiB! Ik voel mij door jullie ondersteund en aangemoedigd.’

 Ruth van Mierlo Joyful