Ontwikkel een overwinnende mindset

Beliefs Training

In de Beliefs Training werken we 1-op-1 om je krachtige doorbraken te geven!

Belemmerende overtuigingen hinderen je in je rol als leider in bijvoorbeeld je bediening, je bedrijf of kerk. Twijfels als: ‘Doe ik het wel goed genoeg?’, ‘Wie ben ik eigenlijk?’, ‘Ik kan dit helemaal niet!’, ‘Bereik ik wel Gods doel voor mijn leven?’ hinderen je bij het innemen van nieuwe gebieden van verantwoordelijkheid.

Hier doorbraak in vinden en Gods stem beter verstaan over deze gebieden vind je een uitdaging. Het is tijd om deze beperkende gedachten te doorbreken, zodat jij volledig tot je bestemming kunt komen!

Misschien herken je je in het volgende

Je wilt doorbraken zien in je leven en volledig stappen in Gods bestemming voor jou

Je wilt groeien in je leiderschap door helder te weten wie je bent en welke impact jij hebt

Je wilt Gods stem beter verstaan en weten voor welke missie Hij je roept

Je wilt vol worden van Gods hoop en blijdschap en anderen hierin actief bekrachtigen

Beliefs Training is ontwikkeld om je te helpen in korte tijd krachtig te groeien. In dit 1-op-1 coachingstraject werken we met je samen om je in je bestemming te lanceren en je toe te rusten voor hogere niveaus van leiderschap.

Ontwikkel een overwinnende mindset

Over je Beliefs Trainer

Ruth van Mierlo, oprichter van Joyful Life Network, is geaccrediteerd trainer bij Igniting Hope Academy van Steve en Wendy Backlund.

Ruth is een enthousiaste bemoediger, inspirator en leraar. Het is haar grote verlangen dat mensen Gods blijdschap leren kennen en tot hun bestemming komen.

Ruth: ‘Na mijn studie commerciële economie werkte ik gedurende tien jaar op verschillende marketingfuncties in Nederland en Frankrijk. Jarenlang dacht ik: Is dit nu waarvoor ik leef? Heeft God niet een beter plan voor mij? Mijn cv zag er prachtig uit. Maar ik voelde me leeg en onvervuld. En altijd dat knagende stemmetje: “Doe ik het wel goed genoeg?” Ik kreeg een burn-out en gooide vervolgens het roer helemaal om. Nadat Ben en ik twee kinderen hadden gekregen, zijn wij als gezin naar de Verenigde Staten verhuisd. Drie jaar lang hebben we een theologische opleiding gevolgd en praktijkervaring opgedaan.

Wat was dat geweldig! Ik ervoer grote persoonlijke doorbraken door Gods Woord beter te leren kennen en toe te passen op mijn eigen situatie. Omdat ik Gods liefde en genade zo persoonlijk en krachtig ervoer, kreeg ik het verlangen om door te geven wat ik zelf geleerd had.

Ik word blij van het trainen en bemoedigen van leiders en geniet ervan hen krachtig in hun potentieel te bevestigen en toe te rusten voor hogere niveaus van leiderschap. Ik vind dat zo gaaf: dat jij als leider grote doorbraken gaat ervaren en daarin veel anderen gaat meenemen in de bestemming die God voor hen heeft!’

Ruth is specifiek getraind om jou als leider te ondersteunen in het ontwikkelen van een positieve mindset juist in die gebieden waar je meer hoop en visie nodig hebt. Ruth is bekend om haar enthousiasme en haar gave om te bemoedigen. Ze biedt je handvatten om die doorbraken te bewerkstelligen in die gebieden waar jij overwinning wilt zien. Samen met haar man leiden zij hun kerkelijke gemeente in Nieuwegein.

Na je Beliefs Training:

Heb jij nieuwe visie en passie om uit te stappen waar God je zendt

Zie je doorbraken in gebieden waar je nu vastloopt

Maakt de zekerheid van Gods liefde jou sterk en overwinnend

Weet je wie je bent als geliefd kind van God

Versta je dagelijks Gods stem voor jouw leven

Je Beliefs Training bevat:

Drie sessies via zoom met je persoonlijke Beliefs Trainer: Ruth van Mierlo. We starten met het identificeren van een gebied waar je meer hoop en overwinning nodig hebt. We kijken naar wat jou beperkt om je volledige potentieel te bereiken. Samen vragen we Gods verhelderende gedachten over deze gebieden en vragen Hem hoe Hij jou ziet. We geven je waardevolle tools om je gedachten op een Bijbelse manier te vernieuwen, zodat je hoop en blijdschap hebt in elke gebied van je leven.

60 minuten per sessie persoonlijke begeleiding. Beliefs Training wordt volledig online gedaan via e-mail en Zoom. Je kunt dus altijd deelnemen, waar je ook woont.

Na elk coachingsgesprek een email met bemoediging en persoonlijke stappen speciaal voor jou.

Extra: inspirerend materiaal van Igniting Hope wordt tot je beschikking gesteld waardoor je in korte tijd krachtig wordt opgebouwd (dit is Engelstalig).

We rusten je zo toe, dat je na afloop van de Beliefs Training continu in staat bent om zelf van God te horen wat Zijn strategie en gedachten zijn om tot overwinning te komen.

Je investering:  495 euro

inclusief:

Drie persoonlijke coachingsessies via zoom, elk 60 minuten

Coaching mails speciaal voor jou met persoonlijke feedback van je Beliefs Trainer

Inspiratie hoe je je eigen mentor kan zijn na afloop van het traject

Extra: inspirerend materiaal van Igniting Hope (dit is Engelstalig)

Klik op de button hieronder om je in te schrijven:

Wanneer je je hebt aangemeld voor Beliefs Training, ontvang je van ons een welkomstmail met mogelijkheid je eerste sessie te boeken. Het Beliefs Training Traject kost ongeveer zes weken. Ruth geeft Beliefs Training in het Nederlands of Engels.

Twijfel je of dit iets voor je is? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te kijken of dit is wat jij nodig hebt. Mail naar:

info@joyfullifenetwork.org

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je testimonials wat God gedaan heeft
in persoonlijke sessies van Beliefs Training.

Margriet

Nederland

Ik heb enorm gewaardeerd dat Ruth als trainer zo betrokken was in mijn proces en telkens bemoedigende woorden sprak. Beliefs Training heeft mij een nog meer solide fundament gegeven om te wandelen in het leven van overwinning en overvloed waar Jezus Zijn leven voor heeft gegeven.

Claudia

France

Beliefs Training works on the very foundation of my identity in the Lord and is strategic for all areas of my life. It is so important for me to be able to accomplish the Lord’s assignments in my professional life, and therefore I can impact many people when I live my mandate the right way. Beliefs Training helps me to live in peace and joy and it has brought a fundamental change inside of me which has a strong impact on the company I am leading. I highly recommend it!

Dorothé

Nederland

Ik vond het heel fijn dat Ruth mij zo goed aanvoelde. Ze wist wat ik nodig had om te kunnen groeien en daardoor kreeg ik zoveel input van haar.  Door de Beliefs Training ben ik me nog meer bewust van wie ik ben in Christus en wat Hij voor mij gedaan heeft. Dat geef zoveel kracht!

Marianne

Nederland

Van harte aanbevolen. Deze beliefstraining heeft mij in mijn kracht gezet door leugens te zien in mijn leven en Gods waarheid daar tegenover te zetten en dat te bekrachtigen. Ik heb mijn blijdschap leren herpakken.

Donna

Australia

Beliefs Training has enabled me to see new levels of God’s goodness and kindness and it has given me a renewed hope and joy for the future. I walk in new levels of authority in the supernatural realm because my knowledge of my identity in Christ has grown exponentially.

Catherina

Nederland

Ruth denkt heel goed mee en stelt de goede vragen naar dieper liggende motieven. Ik heb geleerd om mijn gedachten te bewaken en zo nodig te ontmaskeren als leugens. Dit zet mij steeds meer vrij om Gods stem echt te horen.

Marijke
Nederland
Ik heb meer rust in mijn denken gekregen. Beliefs Training heeft me echt geholpen om mijn denken te vernieuwen in mijn leven waar nog veel angst heerste en ik leugens ervoer. De liefdevolle en enthousiaste aanmoedigingen van Ruth hebben me geholpen om stappen te zetten om geloof te bouwen en leugens af te breken. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle tijd!

Elíshabá
Spain
I’ve said goodbye to perfectionism. I have also started to believe I am entering into a big change financially and materially after years of poverty thinking. I feel lighter and hopeful. Thank you for the opportunity!

Klik op de button hieronder om je in te schrijven:

Veelgestelde vragen

Voor wie is Beliefs Training?

Je hebt een leidersrol in bijvoorbeeld een organisatie, bediening, bedrijf of kerk. Je neemt graag nieuwe gebieden van verantwoordelijkheid in, maar merkt dat belemmerende overtuigingen je hinderen in je groei als leider. Twijfels als: ‘Doe ik het wel goed genoeg?’, ‘Wie ben ik eigenlijk?’, ‘Ik kan dit helemaal niet!’, ‘Bereik ik wel Gods doel voor mij in dit leven?’.

Je wilt door de beperkende gedachten heen breken en verlangt te groeien in het verstaan van Gods stem. Je vindt het fijn om hierin persoonlijk begeleid te worden en bent bereid om actief het geleerde in de praktijk te brengen.

Twijfel je of dit iets voor je is? Klik dan HIER om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Wanneer kan ik deelnemen aan Beliefs Training?

Je kunt op korte termijn starten. Wanneer je je hebt aangemeld voor Beliefs Training, ontvang je van ons een welkomstmail met de mogelijkheid je eerste sessie te boeken.

Hoeveel tijd ben ik met Beliefs Training bezig?

Het Beliefs Training traject kost ongeveer zes weken, met drie persoonlijke coachingsessies en persoonlijke feedback en opdrachten om tussen de sessies door te doen. Per dag ben je hier ongeveer 10 tot 15 minuten mee bezig.
Mocht je na afloop meer sessies willen boeken, dan is dat mogelijk.

Wat is mijn investering voor Beliefs Training?

 Je investering voor het pakket is 495 euro. Dit is inclusief:

  • Drie persoonlijke coachingsessies via zoom, elk 60 minuten
  • Coaching mails speciaal voor jou met persoonlijke feedback van je Beliefs Trainer
  • Opdrachten om tussen de sessies door te doen
  • Inspiratie hoe je je eigen mentor kan zijn na afloop van het traject
  • Extra: inspirerend materiaal van Igniting Hope (dit is Engelstalig)