Ontdek de kracht van blijdschap

Auteur: Ruth van Mierlo | Nederlands | Paperback |  april 2023 | 197 pagina’s

Ontdek hoe de vreugde van de Heer je kracht is:

Hoe je blij kunt leren denken en spreken

Hoe Gods liefde je enorme vreugde geeft

Hoe je vanuit Gods blijdschap kunt leven in plaats van te leven met veel zorgen

Hoe Gods blijdschap je brengt op de bestemming waar Hij je bedoeld heeft

Hoe je blijdschap kunt ervaren midden in (zeer) moeilijke omstandigheden

Hoe je voorkomt dat je blijdschap geroofd wordt

22,50 euro

Word ook geïnspireerd door de bijdragen van Erica Duenk, Astrid Feddes, Gerard de Groot, Georgine Hartnack, Matthew Helland, Hans Maat, Bernard Oudhoff, Dick Pieterman, Open Doors, Royal Mission en anderen

Samenvatting boek

In Ontdek de Kracht van Blijdschap neemt Ruth van Mierlo je op aanstekelijke wijze mee in haar ontdekkingsreis naar een leven vol vreugde. Ze is zelf die weg gegaan: van burn-out en neerslachtig naar een leven gevuld met blijdschap en enthousiasme. 

Heb jij het zo druk dat je regelmatig vergeet te genieten? Twijfel je weleens of je ‘het wel goed genoeg’ doet? En vraag je je stiekem af of je tot Gods doel komt in je leven? In dit boek neemt Ruth je mee hoe jij positief kunt leven ondanks lastige omstandigheden. Dat je kansen gaat zien in plaats van uitdagingen en bovenal dat jij tot jouw doel komt zonder belemmerd te worden door zorgen, angst en schuldgevoel. 

Ontdek de Kracht van Blijdschap is een echt doe-boek: Je krijgt praktische handvatten, oefeningen, bemoedigingen, mooie bijbelteksten en pakkende verhalen van mensen die midden in de moeilijkheden hebben leren kiezen voor blijdschap. De vreugde van de Heer werd hun kracht. En die kracht is ook beschikbaar voor jou!

Over Ruth

‘Jarenlang dacht ik: ‘Is dit nu waarvoor ik leef? Heeft God niet een beter plan voor mij?‘ Mijn carrière zag er prachtig uit, maar ik voelde me leeg en onvoldaan. En altijd dat knagende stemmetje: “Doe ik het wel goed genoeg?” Als iemand negatief dacht, dan was ik het wel. Ik kon me enorm down voelen. Als de dag begon zag ik alles wat ik moest doen en kon daar als een berg tegenop zien. Ik maakte me ongerust over van alles. Het was heel vermoeiend om zo te leven. En heel ongezond. Ik kreeg een burn-out.’

Ruth: ‘In een proces van jaren heb ik geleerd om veel positiever te denken en te spreken en heb ik nieuw perspectief gevonden. Ik heb ontdekt: Gods vreugde helpt je om tot je bestemming te komen!

Aanbevelingen

Gerard de Groot,
directeur Heart2Heart

Wanneer je dit boek leest, kan het niet anders dan dat Gods vreugde in je opborrelt en uit je stroomt. Je wordt overspoeld door Gods genade, die je vreugde geeft. Dit boek helpt jou ontdekken Wie de ware Bron van blijdschap is. En wat de kracht van Gods vreugde in en door jou bewerkt en uitwerkt.

Erica Duenk,
oprichter His Healing Voice

Van dit boek word ik echt blij! Zo eerlijk en kwetsbaar geschreven. Ik heb zelf weer mooie en nieuwe inzichten gekregen. En een diepe bewustwording van de kracht van blijdschap. Een blijdschap die niet is gebaseerd op mijn omstandigheden, maar op de rijkdom die ligt in het met God verbonden zijn.

Hans Maat,
directeur Return of Hope

Ontdek de kracht van blijdschap vind ik een must-read. Een boek dat ik ga weggeven aan allerlei mensen, die lijden aan negatieve gedachten en worstelen met het leven. Mijn advies: maak deze ontdekkingstocht eerst zelf en geef vervolgens ook een boek weg aan iemand die het moeilijk heeft en juist de weg naar blijdschap weer moet ontdekken.

Bestel nú jouw exemplaar van

Ontdek de kracht van blijdschap

22,50 euro