Leven vol Gods blijdschap

Leer leven vanuit Gods blijdschap

Je bent zo druk dat je regelmatig vergeet te genieten. Je wil positiever in het leven staan, maar het knagende gevoel van ‘ik doe het niet goed genoeg’ belemmert je behoorlijk. Stiekem vraag je je af of je wel tot Gods doel komt in je leven.

Ontdek nu 7 sleutels naar een leven vol blijdschap!

Hoe je vol vreugde kunt leven, zonder twijfel, angst of schuldgevoel

Hoe je overwinning ervaart en komt in Gods bestemming voor je leven

Hoe jij Gods goedheid elke dag kunt ervaren

Hoe je opgewekt door het leven kunt gaan, ook als de omstandigheden zwaar zijn

Met praktische tips om meteen toe te passen!

Ontdek hoe Gods vreugde je leidt naar een leven van overwinning.

Download HIER gratis het e-book:

Leven vol Gods blijdschap

Hi, ik ben Ruth en als iemand negatief dacht, dan was ik het wel. Ik kon me enorm down voelen. Als de dag begon zag ik alles wat ik moest doen en kon daar als een berg tegenop zien. Ik maakte me ongerust over van alles. Heel vermoeiend zo te leven. En heel ongezond. Ik raakte burn-out.

Nu, heel wat jaren later, heb ik geleerd te zien hoe God over mij denkt. Dat Hij zo blij is met mij: dat is mijn kracht! Ik heb geleerd om veel positiever te gaan denken en spreken. En zie dat Gods blijdschap mij grote doorbraken geeft.

Wist je dat Zijn vreugde je helpt om tot je bestemming te komen? Je bent gemaakt om een blije impact te hebben op deze wereld. Ik neem je graag mee in mijn ontdekkingstocht!

Annemarie

Ik voel me lichter en blijer gedurende de dag. Het is zo fijn om in de vroege ochtend mijn negatieve gedachten aan God toe te vertrouwen en Zijn stem hierin te horen. Het heeft mijn relatie met Hem verdiept.

Esther

De sprankelende hoop voor de toekomst pakken,
Gods waarheid voor mijzelf uitspreken en een plek geven in mijn dagelijks leven is echt waardevol.

Marjolein

De training heeft mij iets laten zien van de kracht van positief denken én spreken. En hoe dat je richting kan bepalen. Blijdschap is kracht! Juist als het moeilijk is. Ik wil het leren!

Klaar voor een leven vol van Gods vreugde?

Leven vol Gods blijdschap